Segmen:Saya Nak Upkan Follower Sampai tak lalu makan

Author : Nur Aisyah Time : 12:30 pm Comments : 30 ✿ Labels :


Assalamualaikum  >.<

Jom Join Segmen nie . I follow you , You follow me back . Ahaks >.< *terserlah kegedikan ku*
Follower Isyah sikit kan ? Em , maybe baru lagi . Baru ke ? Baru lah . tahon lepas , baru la kan . Hihi . Isyah nak jugak tambah kawan . .  Nak jugak Intai-intai blog lain . Okey Stop bebel . 
Isyah nak Tag . Awak  , Awak , Awak  , Awak , Awak and Awak  
Hehehe . Isyah tag jek sape-sape . Da lah akak-akak atas umur Isyah >.< *malu tutup muka* sorry ye akak-akak yang jadi mangsa Isyah . okey . Thanks . Wassalam  






30 Kawan Iesyah Comment(s) :

  1. hehe tengss tag..insya-Allah and all the best for segmen ni ^^

    ReplyDelete
  2. hahaha , thankz tag akk . dun worry , ok ja ^^ . Good luck for segmen ni

    ReplyDelete
  3. gud luck.. :)

    Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
  4. hai..thx sudi join! senarai peserta dah update! follow sini jgk.jmput singgah blog kwn2 yg lain ok.

    http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

    done follow you

    ReplyDelete
  6. thanks follow anis..anis da follow sini jugak :)

    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama. thanks follow blog saya. done follow awak ;)

    http://hydrangeaslove.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen sama . done follow here !

    ReplyDelete
  10. hyeee, datang dari segmen yang samee!~

    http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  11. singgah nak ucapkan makseh..sudi follow cik akak...:)

    ReplyDelete
  12. remy dtg nie,,,follow sini jugak...... dari segmen yg sama....

    ReplyDelete
  13. terima kasih sbb follow Yan^^.. kite dah follow kamu..

    ReplyDelete
  14. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    cik akak follow sini

    ReplyDelete
  15. cikgu azie follow sini..jgn ler segan2 follow cikgu azie

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/02/malaysian-invasion-weweeet.html

    ReplyDelete
  16. singgah sini dari segmen sama.. done follow...

    follow blik eh...

    http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama..saya follow awak,follow sy kalau sudi :)

    http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  18. done follow you !! comel blog !!
    jemputlah datang ke teratak ke..
    http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  19. nida dtg dri segmen...selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete
  20. singgah dari segmen sama.. follow jugak blog nie.. :D

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  21. singgah dari segmen yang sama .follow sini .
    http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  22. hai :) deno datang darisegmen yg sama ^^ deno folow sini:) jom?

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Hai dari segmen sama >.<
    done follow awak .
    Jgn lupa follow sy balik :)

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    LIKE my fanpage too!!

    http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

    ReplyDelete
  24. dari segmen yang sama ....
    done follow

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  25. follow .. tq :) jemput balas ..

    superpapaya.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    follow~

    ReplyDelete
  27. salam... ayu datang dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  28. Hi..selamat bkenalan..azuria dr segmen yg sama..

    azuria dah follow #129..kalau sudi,follow me back yea.. :)

    http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  29. Eraz datang melalui SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN.. Klik link INI untuk melawat Eraz semula..

    ReplyDelete

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)