Segmen : Kenali Saya Purple Sweetyzhanieyz83

Author : Nur Aisyah Time : 10:30 am Comments : 20 ✿ Labels :



  Assalamualaikum >.<

Bissmillahirrahmanirrahim . eceh siap bace doa lagi , kalau nak makan asyik lupe jek nak bace doa , okey , dengan rasmi nye Isyah Join akak purple nie punye segmen . Haha. suka  hati jek bagi gelaran kat orang kan . sorry akak .  
Haaa . pagi-pagi lagi Isyah da join segmen . ini la breakfast Isyah pagi nie .. Haha . Oke . Hadiah dye memang best-best punye . ye lah dapat barang free mesti la best kan , tu pon kalau menang . Eh , jom la join segmen ni . syarat dia gila senang . *kan da terkeluar gilanya tu* kelip mata je da siap . haha *betol ke nie* tak caya try la join . Eh , Jangan try je . Join je terus . Kalau ade rezki ade la tu kan . oke . Nak tau ape hadiahnye yang best sangat tu . Meh skodeng belog  Akak Purple nie >.<  Nak salin . tapi takut enty Isyah panjang sangat , tak lalu orang nak bace pulak kang . 

 Nak Menang 100X . Eh , over pulak monyet nie . Macam dye plak yang Join segmen nie .oke . Isyah da bebel panjang nie . Kepada yang Join Good Luck ! And sape tak Join lagi Meh Join .



 Okey . Thanks sudi baca . Wassalam .

20 Kawan Iesyah Comment(s) :

  1. Wah comel belog cik adik nie...hihi...makseh sudi join segmen cik akak :)

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama.. jemput singgah blog saya n join segmen jugak k.. ^_^ hehe

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  4. Salam . Dari segmen yg same . dating sini dan follow . jemput lha ke blog kite
    http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  5. Dari segmen sama. Dah follow sini. Jom follow saya balik.

    http://chumellcute.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  6. yeay, balas kunjungan ;)

    saya follow awk eh!! terima kasih~

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan
    http://ainimrashihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. salam.. hai , singgah dari segmen sama.. gud luck, da follow blog nie... =D

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  9. woot woot. datang dari segmen yg same. hai... hehe ^^,

    ReplyDelete
  10. gud luck..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  11. salam..ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  12. Datang dari segmen yang sama ^^

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yg sama..done follow you,follow me back..http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/simple-giveaway-2013.html

    ReplyDelete
  14. Datang dari segmen yang sama :) Jom ke blog saya :)

    ReplyDelete
  15. singgah dri segmen yg sama..done follow you..follow me back
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  16. list peserta jom Bw rakan

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/senarai-nama-peserta-segmen-kenali-saya.html

    ReplyDelete
  17. singgh sini.. dpt link dri blog cik akak :) salam kenal... heheh ^_^

    ReplyDelete

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)