Cara Ambil Url Lagu Di IronDJ

Author : Nur Aisyah Time : 2:56 pm Comments : 0 ✿ Labels :

Assalamualaikum >.< 

Entah kenape , sejak kebelakangan nie , Isyah asyik nak buat tutor jek , ape salah nye  nak kongsi ilmu,
untuk orang yang tak tau lagi . Kali nie, Isyah nak buat tutor macam mana nak ambil Url lagu
dekat Iron DJ . Okey . Ikut step di bawah yep !




  • Klik SINI dan akan keluar seperti di bawah . Right ?
    Then, Search lagu yang korang nak .








  • Dah Search , dia akan keluar seperti gambar dibawah .
    Dan Klik pada lagu yang korang search tadi . Contoh :--








  • Then, dia akan keluar seperti ini :---







  • Scroll ke bawah, Jumpa tak HTML Embed macam kat bawah ni :--




  • Copy code http://media.irondj.net sampai mp3 .

Da siap . Selamat Mencuba >.<

Thanks . Wassalam


0 Kawan Iesyah Comment(s) :

Post a Comment

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)