Segmen --> 22th Birthay GiveAway

Author : Nur Aisyah Time : 12:41 pm Comments : 1 ✿ Labels :


Assalamualaikum Ya Ahli Blogger >.<

Isyah nak ajak awak semua yang terbaca Entry Isyah nie join contest yang gila meletop nie . Nak tau cara nak join ? klik la banner tu . . Hihi . Jom Intai Hadiah2 nye ..

  • Victoria Secret Love Spell perfume Original
  • Beg
  • Tudung bawal rainbow pastel colour
  • Flower crinkle Shawl
  • Fishtail skirt mint
  • Cute tumbler
  • Tudung
  • Hot perfume
  • Topup Rm10
  • Topup Rm5
  • Review blog
  • Hadiah Misteri (top referral)
  • 12 blog akan di pilih untuk di masukkan dalam bloglist 
  • Everyone get 22% off at Thianis Fashion Lab (from 22 December 2012 till 22 February 2013)

Bila total up , akan ada lebih 22hadiah/pemenang . Dan yang penting semua peserta giveaway ni akan dapat 22% off untuk barangan yang di jual di  Thianis Fashion Lab (from 22 December 2012 till 22 February 2013) 

Korang nak tengok hadiah nye ? KLIK SINI  hehe . terajin nak menaip pulak >.<







1 Kawan Iesyah Comment(s) :

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)