Slamat HarI RaYa AidiL Adha

Author : Nur Aisyah Time : 11:11 pm Comments : 1 ✿ Labels :

 
This is mY familY          


Assalamualaikum

slamat hari raya .... Isya pelik laaa ..kenapa ek ,dekat 
malaysia hari raya aidiladha tak bape meriah berbnding 
hari raya aidilfitri ? bukan ke hari raya aidiladha adalah hari 
peringatan atas pengorbanan Nabi Ibrahim dan Nabi Ismail ..
so , raya nie lah  sepatutnya kte sambut dngan meriah ... right ? hihi .. bebel plak aku nie .. pape pon Isyah nak Ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha pada y sudi membaca ... raya aidiladha kli nie agk meriah sikit .. sebab dapat sambut dengn stu familY ... sume ade ..
kecuali atok dan pakcu .. sebab Allah telah menjemput mereka dan Allah lebih menyayangi mereka .. atok , pakcu .. kmi tetap mengingati dan menyayangi atok dan pakcu ....  Miss you . 
Di sebabkan da kumpul rmi2 nie , so kmi pon smbut la bezday 
my auntie y dua orng tuu .... HappY bezdaY auntie2 ku cYg <3


opah ku sYg <3



Bibik and Pakbik ku .. senyum la 
pakbik oit ...



Tengah2 tu .. ank2 teruna mereka la tuu ..



Mak Long and Pak Long .. Pak Long 
pun tak leyh nak senyum .. lapar la tuu ..



My LovelY mummY and dadY 


Sempat lagi bposing auntie2 Isyah nie ..



Ble anak2 dara bposing .. cenggini ler ..


Thanks and Wassalam >.<




BiLa Tiga SibLinGs BtemU

Author : Nur Aisyah Time : 11:22 am Comments : 0 ✿ Labels :



Assalamualaikum !

Da lme Isyah Tak update blog .. Edit Je Lebih so , Isyah nak kongsi perasaan  gembira ini .. gembira ? sebab apa ? haha .. sebab kmi 3 siblings dapat dtemu kmbali dngan keadaan y sihat-sihat belake ..  da lme kterng tak kmpul btiga ,  ye lah msing-masing da duk asrama ..  ble da ctie cam nie bru la boley kmpul btiga .. tu pon kejap je laa ...  Haha ,  masing-masing da besar .. da ade prngai sndiri .. mak IsYah kte da boley kawin da  pown .. besar sangat kew ?? bru form laa ... ble semua da duduk asrama ape lagi umi ngan abah kat umah honeymoon la kat umah .. da tnggl bdua jek .. maklum  laa .. anak tiga jek , tiga-tiga duk asrama .. maka bdua je la umi ngan abahku .. bila abah keje umi duduk sorang-sorang kat umah .. sian umi .. tpi umi tak kesah  sangat .. sebab umi kata klw ada kterng riuh renda umah ,pening kepala umi ..  adakah itu satu alasan jek untuk kterng duduk kat asrama dengan rasa aman tanpa merisau kan umi kat umah ? hurm pape jelah ... tapi betul jugak .. kterng btiga  memang naughty .. Hehe ..



 Smoga Air Y Dicincang Tak Akan Penah Putus >_< AAAAMIIIIIN ..

SlamaT DatanG for Me

Author : Nur Aisyah Time : 2:02 pm Comments : 0 ✿ Labels :
                              

                  AssalamualaikuM :D
salam 1malaysia .. Haiiii ..sYe AISYAH , sYe pendatang baru .. tak de la minat sngt menaip nie .. but i minat menulis .. ble tngok orng ada blog cntik2 nie , tbe2 terasa nak wat blog plak .. tp..tak tau plak camne nk wat blog .. heeeeeeeeee ~ so, sye taram je laa , mne y boleyh jek .. N ni cadangn dri mY mom .. she says blog lgi elok dari facebook :P so , sye pon try buat .. :D