--> Segmen : Jadikan Follower Overload <--

Author : Nur Aisyah Time : 7:03 pm Comments : 12 ✿ Labels :


Assalamualaikum . Okey . Isyah rasa da lame sangat tak update . so , ari nie Isyah Nak Join segmen nie . so, bgi sape2 nak Join . Just tekan banner kat atas tu untuk tau cara-caranya yaa >.< BYE . Wassalam .

: Segmen ---> Worniojowo Giveaway by Wanynaziar :

Author : Nur Aisyah Time : 10:34 am Comments : 2 ✿ Labels :

Assalamualaikum >.<
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang , Isyah Join segmen nie . segmen yang ramai sponsor . Haha . Memang best punya lah ! hadiah pon best2 . tuan segmen nie cakap 

Pemenang adalah melebihi seorang , sikit ke banyak 

haa , lebih dari seoarng , so, apa lagi , Isyah pon try la , mane tau dapat rezki ke kan . okey , bagi sesiapa yang nak join , nak tau syarat2 dan cara2nya . boley la KLIK banner yang Pinky tu , blog tuan punya segnmen ni pon pinky macm blog Isyah , tapi dye pnye blog lagi cantik laa .hehe . nak tau hadiah2 nye ? hadiah2 ? Wah , macam banyak jek , Haha . Memang banyak pon . Jom Tengok kat
SINI ek ..


Im tag --- > Najwa  Amira

: Caiyok Abah ! :

Author : Nur Aisyah Time : 12:49 am Comments : 0 ✿ Labels :
*Posing with  boboy Along* 

Assalamualikum .
Eh , gambar siapa yang Isyah tempel kat atas tu ? Haha . This is My Lovely father . 6.1.2013 dia da selamat berlepas ke Johor . Eceh , macam jauh sangat jek . eh, jauh apa dari Shah Alam ke Johor >.<
Heeeeee ~ Kenapa dia pergi sane ? Haha . dia ada Exam laa . Eh , Exam ? *pelik* . Haha . Nie la Isyah nak bagi tau nie , My father nie , sambung belajar kat UTHM , because what ? sebab nak tambah Ilmu la kan . and , hari nie dia ade exam . so , Isyah nak ucap Good Luck /Chaiyok/AjajaFighting for My Lovely father ! ahaks . gediks plak Isyah nie , di samping itu , Isyah akan terus doa dan solat hajat untuk Abah yaa . so , semoga abah senang dan tenang  untuk menjawab >.<  Ala , chill la abah , 2 paper jekan . . mesti boleh punya !  

[ Posing with baby comel *tak ingat nama* >.<  Eh , ni bukan anak abah tau (adik Isyah) ! nie sepupu Isyah laa . percaya tak ? =.=' ]







: Segmen ---> ' Huda Syafiqah 's 1st Giveaway ' :

Author : Nur Aisyah Time : 5:05 pm Comments : 0 ✿ Labels :

Assalamualaikum . Jom Join Segmen Gempak nie >.< ape yang gempak ? Present dia laa . Haha . Isyah nie suke Join segmen , padahal blog tak cantik pon *kutuk diri sendiri* Hihi . Nak tahu macam mana nak Join ? Macam biasa KLIK pada banner tu okey . ?

Present Nye :
- Sepasang baju peplum  × 1 .- Bohemian Watch kaler Baby Blue  × 1 .- Cenderamata special × 10 .- Tudung  Bawal Bead Sakura × 1 .- Tudung × 1 .- Sepasang kain Korean Cotton × 4 .- Pure Marine Collagen Gred AAA × 1 .- Pure Marine Collagen Gred AA × 2 .- Pin Comel × 1 .- Header comel × 2 .- Name Keychain × 4 .- Cartoon Keychain × 2 .- Edit Full Blog + Header × 2 .- Doodle × 4 .#Top Referral-Teddy Bear 0.8 meter 

Gempak Tak ? Tak ? Huh , bagi Isyah gempak gila . Ops! *lebih2 plak Isyah Nie* 
Okey , Jom la Join . 

IM TAG >

: "NEW YEAR GIVEAWAY by SHAZREENA SHUKRI" :

Author : Nur Aisyah Time : 4:27 pm Comments : 4 ✿ Labels :

Assalamualaikum .
Hihi . Segmen yang ketiga . Nak Join ? Macam biasa . KLIK banner tu untuk mengetahui syarat dan cara2nya yaa .. Jom JOIN ! Hadiah dia gila meletop ! Ops ! hihi . Join Jangan tak Join ! >.< 






: Segmen ---->Contest Blog Paling Cantik 2013 :

Author : Nur Aisyah Time : 4:10 pm Comments : 1 ✿ Labels :

Assalamualaikum .
Hye 2 semua . Ini kali kedua Isyah Join segmen . Hei , best tau join segmen2 nie , walaupon kte tak menang .. Hihi :D Kali nie Isyah nak ajak join segmen Contest Blog Paling Cantik 2013 . Huhu . walaupon Isyah tahu blog Isyah ni simple dan tak cantik . Tapi , apa salah nye nak join kan . Hikhik . so , jom la join segmen nie .
Klik Banner untuk mengetahui syarat2nya  >.<







: Segmen ----> 1st Giveaway :

Author : Nur Aisyah Time : 2:38 pm Comments : 4 ✿ Labels :
 

Assalamualaikum . 
Hari nie , untuk pertama kali nya Isyah Join segmen . Haha . saje jek nak try , tak menang tak pe . :D 
Okey . Jom la Join segmen nie sme2 . Nak tau syarat2 nye . or cara2 nya KLIK la Banner tu yaa . Hadiahnya  Lumayan ! so . Jom la try JOIN .


Im Tag >





: Sedih ? Kecewa ? :

Author : Nur Aisyah Time : 3:02 am Comments : 0 ✿ Labels :

Asslamualaikum . .
Nak tau keputusan interview yang Isyah pergi haritu ?  Tak nak tau ? Tak de ! Isyah nak bagi tau gak ! Okey . seperti yang Isyah dah agak , semesti la tak dapat .. okey2 . chill Isyah .pe lagi , tak yah skola la buat sementara nie. tanam anggur je laaa .. mak aku kata kawin je lah . Huh ? apakah ? tak de mane nye , belajar pon seciput jek. okey . rumah Isyah da banjir . kasi blog ni banjir plak . . okey semua nie because im stupid . huhu . memang ngaku pon ! *tutup muka*







: Tak kenal maka tak cinta >.< :

Author : Nur Aisyah Time : 11:37 am Comments : 2 ✿ Labels :




      
          Me ?
  • Nur Aisyah . Call me Isyah >.<
  • 16 years old -2013-
  • Made in Kuala Lumpur 
  • Have 3 sibling . i'm the second 
  • Have one mom and one father forever  =.='
  • Saya milik Allah dan ibu bapa saya

    My Hobbies ?
  • Update blog
  • Litsen to song * tamil.cina tak layan *
  • Read the novel and komik 
  • Minat cartoon Detectiv Conan, Naruto .
  • Makan >.<
  • Mengaji -Aaamiin-

    Ambition ?
  • Isteri dato'  * iyuw, just kidding k*
  • Tak tau nak jadi ape , setiap kali orang tanye Isyah jawab Entah huhu * sodih *.. Isyah tak kesah nak jadi ape , asalkan kerja halal and boleh tolong umi and abah Isyah bila besar nanti , Kalau sempat >.<

: Oto-K ? :

Author : Nur Aisyah Time : 4:11 am Comments : 0 ✿ Labels :
SMILEE >.<


Assalamualaikum .. 
Ahaii semua . disebabkan Isyah da lama tak update , Isyah rasa nak type jek skang ,
 but , no ideal . Erm , aritu Isyah gi interview kat KUIS . Kolej Universiti Islam Selangor . 
tapi tu lah , Isyah banyak saingan , Isyah takot .. >< Isyah takot tak dapat . Isyah da la tak tau apa-apa . Almaklumlah tak belajar dari kecik , tibe-tibe kena exam . Huh ! Isyah maybe orang pertama siap . because what ? because , Isyah main tande jek ! satu haprak pon Isyah tak faham . Isyah cube la skodeng paper orang lain . (alamak kantoi !) , kertas orang lain semua berconteng , kira ini lah , itu lah , tak macam Isyah , main tanda jek , Sebaik la Ujian tulis . kalau Ujian Lisan macam mana ? Confirm kene reject kan . . Pastu bila kene tebok gagap plak . attoi ! ni salah Isyah jugak tak ngaji kat rumah ! (PADANLAH MUKA) huhu . sangat sedih . apa keputusannya ? manalah Isyah tau , Kita wait and see je lah hari rabu nie . bersedia lah untuk banjir dengan air mata ku .. -TIIIIIDAAAAAKKKKK ! =.='









: Selamat Tahun Baru >.< :

Author : Nur Aisyah Time : 3:41 am Comments : 0 ✿ Labels :



Assalamualikum ..
Dah lame kan Isyah tak update . . huhu . new year nie mesti ramai blogger yang post about new year right ? ahaks ! okey laa .  Isyah Just nak saying HappY New Year kepada semua pembaca yang sedang membaca .. eceh , macam ramai jek yang baca .. sekejap je kan . sekarang dah pukul 3:11 minit . bermakna sudah 3:11 minit kita melalui tahun 2013 . Haha . rasa macam baru je sekejap tadi loncat-loncat tengok bunga api  >.< ahaks ! (tak sopan betol ! anak dara sapa la nie )  Huaaa . rasa macam nak kembali ke tahun 2012 . tapi apa yang Isyah boley buat , Isyah bukan tuhan dan Isyah tak ada kuasa nak buat semua tu .. Isyah sedar sangat , 2012 adalah tahun yang mengecewakan . Isyah banyak buang masa ! so , Isyah berazam , dan Isyah harap ini bukan sekadar azam , bahwa Isyah akan buang segala sifat buruk yang ada pada Isyah ! dan Isyah berazam , Isyah akan jadi lebih kuat untuk terus hidup .. Isyah , pikirlah , Allah masih memberi peluang umtuk Isyah hidup dan bertaubat hingga kehari ini . Isyah nak campak jauh-jauh buku 2012 yang buruk sangat tu . dan Isyah akn jaga dan mencantikkan buku 2013 Isyah kali nie . Insya Allah .. Aaaamiiin .. Di kesempatan ini , Isyah nak mintak maaf kat family Isyah terutama sekali pada ibubapa Isyah atas beribu kesalahan yang Isyah buat . Isyah rasa mungkin Isyah tak pernah lagi buat mereka gembira . dan Isyah akan cuba untuk tahun 2013 nie . Haha .( macam raya plak ) . Oh . okey laa .. azam Isyah panjang sangat .. tapi malu nak tulis >.<  HiHi . Semoga korang semua dapat mengubah dan mencapai azam pada 2013 ini . . . Oh . 2013 , jadilah tahun terbaik untuk ku . Adakah ini tahun terakhir untuk ku ? ? :D