: Segmen ---> Worniojowo Giveaway by Wanynaziar :

Author : Nur Aisyah Time : 10:34 am Comments : 2 ✿ Labels :

Assalamualaikum >.<
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang , Isyah Join segmen nie . segmen yang ramai sponsor . Haha . Memang best punya lah ! hadiah pon best2 . tuan segmen nie cakap 

Pemenang adalah melebihi seorang , sikit ke banyak 

haa , lebih dari seoarng , so, apa lagi , Isyah pon try la , mane tau dapat rezki ke kan . okey , bagi sesiapa yang nak join , nak tau syarat2 dan cara2nya . boley la KLIK banner yang Pinky tu , blog tuan punya segnmen ni pon pinky macm blog Isyah , tapi dye pnye blog lagi cantik laa .hehe . nak tau hadiah2 nye ? hadiah2 ? Wah , macam banyak jek , Haha . Memang banyak pon . Jom Tengok kat
SINI ek ..


Im tag --- > Najwa  Amira

2 Kawan Iesyah Comment(s) :

  1. Good luck :)
    dr segmen yg sme http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/01/worniojowo-giveaway-by-wanynaziar.html

    ReplyDelete
  2. jalan2 sini..
    http://nazwww.blogspot.com/2013/01/worniojowo-giveaway-by-wanynaziar.html

    ReplyDelete

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)