--> Segmen : Jadikan Follower Overload <--

Author : Nur Aisyah Time : 7:03 pm Comments : 12 ✿ Labels :


Assalamualaikum . Okey . Isyah rasa da lame sangat tak update . so , ari nie Isyah Nak Join segmen nie . so, bgi sape2 nak Join . Just tekan banner kat atas tu untuk tau cara-caranya yaa >.< BYE . Wassalam .

12 Kawan Iesyah Comment(s) :

  1. knapa xcomment pun bgtau yg awk join. btw, ieka xguna blogskin, tu template. tp klu still nk ieka ajar, just inform me. =)

    ReplyDelete
  2. Hehe . Lupa . Thanks Ingat kan . Okey . Ajarkan lah >.<

    ReplyDelete
  3. Jalan jalan dari segmen sama. Done follow. Meh la jalan jalan belog kita. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  4. done follow.. dari segmen yg same !! follow me back ^^V

    http://insan03.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

    done follow u =)

    ReplyDelete
  6. yaya follow sini dr segmen y sama..mind follow me back k http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum.. hye..follow sini :) ..jemput singgah


    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  8. dah berjaya overload kan blog ni, jemput singgah kat umah kita pula ya... sudi2lah LIKE facebook page kita tu sekali eh... hehe. TQ in advance!

    http://juliaesqa.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yg sama. Saya sudah follow awak balik :)

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum..singgah sini membalas knjungan dari segmen yang sama.. :)
    maaf ye lambat sangat membalas knjungan..

    follow sini.. #74

    ReplyDelete

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)