: Selamat Tahun Baru >.< :

Author : Nur Aisyah Time : 3:41 am Comments : 0 ✿ Labels :



Assalamualikum ..
Dah lame kan Isyah tak update . . huhu . new year nie mesti ramai blogger yang post about new year right ? ahaks ! okey laa .  Isyah Just nak saying HappY New Year kepada semua pembaca yang sedang membaca .. eceh , macam ramai jek yang baca .. sekejap je kan . sekarang dah pukul 3:11 minit . bermakna sudah 3:11 minit kita melalui tahun 2013 . Haha . rasa macam baru je sekejap tadi loncat-loncat tengok bunga api  >.< ahaks ! (tak sopan betol ! anak dara sapa la nie )  Huaaa . rasa macam nak kembali ke tahun 2012 . tapi apa yang Isyah boley buat , Isyah bukan tuhan dan Isyah tak ada kuasa nak buat semua tu .. Isyah sedar sangat , 2012 adalah tahun yang mengecewakan . Isyah banyak buang masa ! so , Isyah berazam , dan Isyah harap ini bukan sekadar azam , bahwa Isyah akan buang segala sifat buruk yang ada pada Isyah ! dan Isyah berazam , Isyah akan jadi lebih kuat untuk terus hidup .. Isyah , pikirlah , Allah masih memberi peluang umtuk Isyah hidup dan bertaubat hingga kehari ini . Isyah nak campak jauh-jauh buku 2012 yang buruk sangat tu . dan Isyah akn jaga dan mencantikkan buku 2013 Isyah kali nie . Insya Allah .. Aaaamiiin .. Di kesempatan ini , Isyah nak mintak maaf kat family Isyah terutama sekali pada ibubapa Isyah atas beribu kesalahan yang Isyah buat . Isyah rasa mungkin Isyah tak pernah lagi buat mereka gembira . dan Isyah akan cuba untuk tahun 2013 nie . Haha .( macam raya plak ) . Oh . okey laa .. azam Isyah panjang sangat .. tapi malu nak tulis >.<  HiHi . Semoga korang semua dapat mengubah dan mencapai azam pada 2013 ini . . . Oh . 2013 , jadilah tahun terbaik untuk ku . Adakah ini tahun terakhir untuk ku ? ? :D









0 Kawan Iesyah Comment(s) :

Post a Comment

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)