: Oto-K ? :

Author : Nur Aisyah Time : 4:11 am Comments : 0 ✿ Labels :
SMILEE >.<


Assalamualaikum .. 
Ahaii semua . disebabkan Isyah da lama tak update , Isyah rasa nak type jek skang ,
 but , no ideal . Erm , aritu Isyah gi interview kat KUIS . Kolej Universiti Islam Selangor . 
tapi tu lah , Isyah banyak saingan , Isyah takot .. >< Isyah takot tak dapat . Isyah da la tak tau apa-apa . Almaklumlah tak belajar dari kecik , tibe-tibe kena exam . Huh ! Isyah maybe orang pertama siap . because what ? because , Isyah main tande jek ! satu haprak pon Isyah tak faham . Isyah cube la skodeng paper orang lain . (alamak kantoi !) , kertas orang lain semua berconteng , kira ini lah , itu lah , tak macam Isyah , main tanda jek , Sebaik la Ujian tulis . kalau Ujian Lisan macam mana ? Confirm kene reject kan . . Pastu bila kene tebok gagap plak . attoi ! ni salah Isyah jugak tak ngaji kat rumah ! (PADANLAH MUKA) huhu . sangat sedih . apa keputusannya ? manalah Isyah tau , Kita wait and see je lah hari rabu nie . bersedia lah untuk banjir dengan air mata ku .. -TIIIIIDAAAAAKKKKK ! =.='









0 Kawan Iesyah Comment(s) :

Post a Comment

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)