: Caiyok Abah ! :

Author : Nur Aisyah Time : 12:49 am Comments : 0 ✿ Labels :
*Posing with  boboy Along* 

Assalamualikum .
Eh , gambar siapa yang Isyah tempel kat atas tu ? Haha . This is My Lovely father . 6.1.2013 dia da selamat berlepas ke Johor . Eceh , macam jauh sangat jek . eh, jauh apa dari Shah Alam ke Johor >.<
Heeeeee ~ Kenapa dia pergi sane ? Haha . dia ada Exam laa . Eh , Exam ? *pelik* . Haha . Nie la Isyah nak bagi tau nie , My father nie , sambung belajar kat UTHM , because what ? sebab nak tambah Ilmu la kan . and , hari nie dia ade exam . so , Isyah nak ucap Good Luck /Chaiyok/AjajaFighting for My Lovely father ! ahaks . gediks plak Isyah nie , di samping itu , Isyah akan terus doa dan solat hajat untuk Abah yaa . so , semoga abah senang dan tenang  untuk menjawab >.<  Ala , chill la abah , 2 paper jekan . . mesti boleh punya !  

[ Posing with baby comel *tak ingat nama* >.<  Eh , ni bukan anak abah tau (adik Isyah) ! nie sepupu Isyah laa . percaya tak ? =.=' ]







0 Kawan Iesyah Comment(s) :

Post a Comment

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)