First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani

Author : Nur Aisyah Time : 1:19 am Comments : 1 ✿ Labels :

{ Klik banner untuk join }

Assalamualaikum. Akhirnya tercapai jugak hasrat nak buat first GA tapi bukan sorang sorang tau. GA ni berpartner. Terima kasih tak terhingga kepada para sponsor yang sudi sponsor GA first kami ni. Hehe okay dah, malas nak berintro panjang panjang karang merapu ke bab lain. Dengan lafaz bismillah, kami merasmikan GA ni. Nak join GA first kiteorang? Klik banner kat atas. Hadiah-hadiah menarik menanti anda!




 Buku A Doctor In The House Tun Mahathir Biography bernilai RM100
 Buku Islamik
 Bling bling stylish necklace
 Keychain Cameron Highland
 Owl Keychain Felt
 Keychain Little Domo
 The Wedding Breaker 
 Bookmark Tribal
 Shawl/Tudung bawal
 Bookmark doodle
 Bunny fridge magnet
 Shiseido mask
 Sebanyak RM 135 topup ditawarkan untuk para pemenang!


    Klik sini untuk tengok gambaran hadiah dan pembahagiannya! =)





Jangan risau, pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan 
pak cik random.org. Biar  adil untuk semua.


SESIAPA YANG TIDAK MENGIKUT SYARAT, AKAN DIBATALKAN 

PENYERTAANNYA JADI TOLONG JUJUR!


Kami mencari seramai 54 orang pemenang!! Jom meriahkan GA pertama kami! Mana tahu
rezeki anda kali ni! Goodluck 

1 Kawan Iesyah Comment(s) :

  1. Thank you for joining, dear :) Make sure dah ikut semua syarat kalau taknak penyertaan dibatalkan. List peserta sudah diupdate, jemput cek link. Goodluck!

    http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/senarai-bakal-pemenang-first-giveaway.html

    ReplyDelete

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)