Exam Oh Exam !

Author : Nur Aisyah Time : 11:06 am Comments : 0 ✿ Labels :




Assalamualaikum ...
Isyah nak kongsi skit tentang perasaan Isyah skang ..sedih sebab ctie Isyah nak abis daaa .. ahad nie Isyah da nak kene balik sekolah .. Eh ? ctei pe ? Haha..mesti korang pelik kan .. Isyah msih dalam cutie , dri Hari Raya Haji haritu..sekolah Isyah ctie seminggu .. Haha , Jangan pelik , sekolah Isyah nie special skit .. Blik ctie nie .. ade exam plak .. attoiii .. da  laa ctie nie Isyah tak studi langsung , just buat nota skit2 jek .. Huh ! abis laa exam Isyah kli nie ... Target nak studi hari nie .. tapi , tak de rezki .. coz, kene tolong jadi camera woman ..Haha camera woman yang tak begaji .. tak pe laa ,dapat pahala kan? heee , sbenarnya camnie .. mak Isyah ade mengajar orang buat coklat kat umah .. tak laa ramai sangat yang datang .. tapi ada la jugak yang sudi datang kan .. so,Isyah kene tangkap gambar dorang .. dri start class sampai habis class ... Penat kot .. Tapi Isyah seronok ,sebab dyeorang sume sporting .. smpi Isyah da tak kisah da pasal studi.. tpi , ble dyeorng blek Isyah trus teringat studii .. Huaaa .. Tak nak balik skolaa .. heeeeee ~ salah Isyah jugakkan , cuti seminggu , bru sekarang nak studii ..Padan muka .. so, korang jangan la jadi macam Isyah ek .. nantii menyesal da tak leyh nak buat apa2 daaa .. (Pesanan Ikhlas Dri Hati )




My Mom n My auntie .. Nie la ckgu2 nye ..



Nie hasil tangan ckgu ..


Proses Pembekuan


 Nie La Setengah Daripada Hasil Tangan Ank2 Didik ...



Ckgu Bersama Anak2 Muridnya ..



Tu jelah hasil dari gambar yang Isya tangkap yang isyah boley kongsikan .. sebenarnya banyak lagi ..
tapi tak kan nak tayang semua kot an .. ahaks !







0 Kawan Iesyah Comment(s) :

Post a Comment

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)