VIVIAN SINGGAH BLOG ISYAH ?

Author : Nur Aisyah Time : 1:40 am Comments : 11 ✿ Labels :


Assalamualaikum 


Salam Ramadhan Yang Ke-16.  Tajuk Gempak betul kan ? Biak betul VIVIAN 
datang blog Isyah nie . Hoho . Sapa yang tak kenal VIVIAN . Blogger lucah yang 
menggemparkan dunia dengan Gambar yang Seolah Menghina ISLAM ! Sejak kebelakangan 
nie ada jek orang nak hina ISLAM. Huhu. Apa sebenarnya yang ALLAH sedang aturkan untuk 
kita kann ? Berbalik Kepada Isu VIVIAN SINGGAH BLOG ISYAH , Benarkah ? Mari kita lihat 
Gambar di bawah ...

































Hoho. Percaya tak ? Percaya Tak ? Tok sah lah percaya dengan semua benda karut tuu .. -.-'
Sekali pon VIVIAN datang belog Isyah , Sikit pon tak bangga Lorh ~  Akak-II Abang-II 
Adik-II yang di kasihani . . . Kalau nak kasi link Iklan Cakap jek ngan Isyah suruh tolong 
Klik kan .. Its a small problem lorhh ~ Tak luak pon .. Hoho . Tok sah la malu-II sampai guna 
nama orang lain yaaa ;) Owh yaa, hari ini ada blogger yang mana gambar Profile nya 
Menyakitkan mata telah Follow Isyah . *ayat diaaa :3* Terperanjat koutt. Coz sebelum nie 
tak pernah ada lagi Follower Isyah yang Seperti Ini ..















  Memang Mencemarkan Pemandangan betull !!
Macam mana nak remove dia ek ?  Hoho . 


Btw , Salam Ramadhan . Semoga Ramadhan Kita Kali ini Lebih Bermakana ~



11 Kawan Iesyah Comment(s) :

  1. Kadang2 tu geram jugak blogger ataupun sape2 yg guna nama top blogger ataupun femes name, pastu suruh klik blog dia. Hakikatnya tu link iklan.

    Nak ke makan duit haram. Bagitau ape salah kan. Kita bukannya kedekut sngat nak klik iklan dia tu.heee

    ReplyDelete
  2. Semalam pun VIVIAN yg menipu tuu datang belog akak . . Bila kllik rupa2nya . . . .
    Skit hati tauu bila org buat mcm tuu . .
    Tau laa vivian tuu jht tok sah laa kte pn nk jht buat duit tak halal (haram) ken :/
    HAHAHA . . Akak pn nmpk follow iesyah yg tuu . . remove . . Series sgt mcemrkn blog kte kot depa buat mcm tuu . . sabo je laa -___-

    ReplyDelete
  3. kite pon kene mcm tuh jugak .. dah lame VIVIAN tuh singgah blog kite .. tapi tak amik port pon .. mlas nak amik tahu .. huhu

    ReplyDelete
  4. @nurdalila



    Senang je nak block follower tu,
    Pegi dashboard , klik follower .
    Pastu cari nama dia , then klik block this user .. try laa

    ReplyDelete
  5. biasalh tu...

    btw... nak jugak follower gitu..haha

    ReplyDelete
  6. @Mojat Cerewet Thanks-II . Skarang jgakk Isyah cbe .. ! :)

    ReplyDelete
  7. Hari tu Dee pun kene gak.Ntah mcm mana VIVIAN boleh melayang kat blog saya.Huhuhu yang paling skait dye guna iklna tu..Sabor jelah.

    ReplyDelete
  8. seyes lawak..nseb bek x letak nme kita kat situu..haha

    ReplyDelete
  9. memang sakit hati bila kena macam tu..bknnya apa sbb guna cara yg "terbaik"
    hehe salam ramadhan :)

    ReplyDelete

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)