I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com

Author : Nur Aisyah Time : 6:24 pm Comments : 0 ✿ Labels :
I LOVE GIVEAWAY

KLIK BANNER FOR JOIN ^^


HADIAH ? SEMESTINYA GEMPAK-II  !  LIHAT SINI ~



PEMILIHAN PEMENANG :


  • Semua peserta akan disenaraikan terlebih dahulu. Aku target malam 21 Julai tu aku dah start menyenaraikan para peserta. So kalau ada yang miss boleh cepat-cepat settle by 22 Julai. Tak gitu?
  • Lepas tu dalam minggu tu jugak aku announce pemenang, bagi details korang kat penaja, then dalam seminggu inshaAllah settle hadiah okay?Apa-apa pun kita hanya merancang, Allah yang menentukan okay.
  • Pemenang akan dipilihan menggunakan random generator. Kalau dah rezeki korang inshaAllah tak ke mana okay?

0 Kawan Iesyah Comment(s) :

Post a Comment

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)