Contest Precious Prince and Princess

Author : Nur Aisyah Time : 9:11 pm Comments : 6 ✿ Labels :

Nak Join ? Klik Awek cun lagi tomey kat atas tu   !


  Blog ini dilahirkan pada 5/10/2012
  Motif buat blog nie mulanya mak yang suruh dan tarikan dari blog-II
       yang cun-II dan mulalah berkongsi tuto and info-II yang best .
  Walaupun Blog nie berwarna  " Pink " , tapi tuan nye tak de lah minat
       " Pink " pon ! 
  Mempunyai Tutorial yang kebanyakannya saya dah cuba
  Mempunyai tuan yang comel   *perasan*
  Menggunakan Blogskin but 99%  saya edit balik mengikut citarasa saya 




Hadiahnye : - -

One : Tribal Shirt for Boy. Tribal Shawl for Girl.
Two : Superman Shirt for Boy. Superman Long Necklace for Girl.
Three : Top-Up RM 10 for celcom/maxis/digi user only.
Saguhati 3 orang : Top-up RM5 for celcom/maxis/digi user only.


Pemenang yang dicari  : - -

No 1 dan 2 : Random.org.
No 3 and Saguhati : akan di judge oleh bebudak Group OOB,
dari segi kekemasan blog. Blog yang ringan.


Mangsa Tag Da'best  : - -

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/
http://diaryismah.blogspot.com/
http://www.fatindiana.com/



6 Kawan Iesyah Comment(s) :

  1. tysm for joining. good luck then dear :)

    ReplyDelete
  2. dr segmen yang sama
    good luck

    http://www.iuzira.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html

    ReplyDelete
  3. datang dari contest yang sama =)

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari contest yang sama :)all the best :)
    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html

    ReplyDelete

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)