CHANTIQUE DE MATA : BEAUTY CONTEST

Author : Nur Aisyah Time : 1:23 pm Comments : 3 ✿ Labels :


KLIK BANNER FOR JOIN

Assalamualaikum 
Ada Peluang ke Isyah menang ek ? Kalau nak buat "entry menarik no idea plak"  =.='  Otak Blurr  
Semua Hadiah best II termasuk barangan makeup . . Isyah tak de la suka sangat makeup II nie , setakat bedakII tu boleh la . . Tapi Isyah suka main makeupII , Means , makeup kan orang . . Tapi , CitaII Isyah bukan lah menjadi Mak andam *tak tau la eja betul ke tak * or seangkatan dengannya . . But, Isyah memang suka , walau pon Isyah makeup macam hantu cina . . atau lebih buruk dari hantu cina , hehe . Seriously Isyah memang tak pandai makeup and tak pernah makup . setakat pakai bedak tu adalah kan . . Hihi . . Tapi kalau menang makeup pun boleh gak . . . Tapi, Isyah tau , Isyah tak de ciriII pemenang , Kalau tak menang ? Tak pe la kout . . Da tak de rezki . . Meh la tengok hadiahII kat bawah nie . .  Mane tau berminat ke . .




Hadiah² yang ditawarkan : ---

Pemenang entry menarik :
- 1 set barangan make up bernilai lebih RM 100.
- 1 utas gelang tangan mutiara bernilai lebih RM50
- 1 handmade phone casing bernilai lebih RM50
- 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman 

Pemenang cabutan undian :
- 1 utas gelang tangan mutiara bernilai lebih RM50
- 1 handmade phone casing bernilai lebih RM50

Pemenang referral terbanyak :
- 1 utas gelang tangan mutiara
- 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman.

Hadiah saguhati akan diberikan sekiranya jumlah penyertaan melebihi 100 peserta . . :D

3 Kawan Iesyah Comment(s) :

  1. dari contest yg sama..
    hehe..main2 makeup pun boleh la mcam zamman kecik2 dulu..kn...


    http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  2. hai. review dari contest yg sama
    http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    good luck

    ReplyDelete
  3. datang dari contest yang sama =)

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)