: Hai - Hai :

Author : Nur Aisyah Time : 1:24 am Comments : 0 ✿ Labels :

Assalamualaikum ..

Rindu sngat kat blog Isyah nie .. Isyah sangat2 tak de masa nak update blog . but, now Isyah terpaksa curi masa sikit untuk update blog . Isyah sekarang tersangat la penat . Banyak ujian yang menimpa membuat kan Isyah tak de masa nak menaip . huh ! rasa macam nak edit je blog Isyah skarang nie .. terasa macam buruk sangat . tapi,tu laaa, Isyah no time ! bila Isyah cuti nanti Isyah akan Edit puas2 . Isyah skang tengah berusaha untuk buat syahadah, and lepas syahadah nie, Isyah masih tak merdeka lagi, coz, sebab Isyah ada Musabaqah bulan satu . OMG ! tiba2 rasa "dub dap dub dap", btul ke apa yang aku buat nie ? Tuhan Tolong Isyah . Jika ini terbaik untuk Isyah, maka izinkanlah Isyah buat yang terbaik ! AaaaMiiin .. Doa kan Isyah iye you all .. Walau berat mana pun Ujian yang Isyah dapat, Isyah masih boleh berdiri . Bukti . Isyah masih mampu SENYUM >.<




Naaaa .. tengok lah kegedikan saya . Okey . Bebye . Peace Yow !





0 Kawan Iesyah Comment(s) :

Post a Comment

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)