FAKATA ANAK YANG KEDUA :3

Author : Nur Aisyah Time : 1:40 am Comments : 2 ✿ Labels :


Assalamualaikum :D

Disebabkann Iesyah Jugak anak kedua , 
Isyah TERminat pulak nak Share dengan You All yang jugaa anak Kedua ;)



ANAK MANJA EMAK ♥

- Sebab apa-apa pun mesti dia akan diutamakan oleh ibu. ^^



ANAK DEGIL

- Anak kedua dikatakan lebih degil, keras kepala dan tidak mendengar kata. semua dia aje yang betul. Dalam ramai-ramai adik beradik dia je yang KETEGAQ. Kemahuan dia kuat. Kalau buat sesuatu sungguh-sungguh .kalau tak nak tu, tak nak lah jawabnya, boleh dipujuk tapi selalunya tak berapa jalan.



TAK PANDAI PUJUK

- Memang anak no. 2 ni dia tak pandai pujuk orang. (ciannn)


BERCINTA

- Dia kalau bercinta, sangat setia. Sanggup berkorban.. :D



HITAM / PUTIH

- Apa yang dikatakan semua dipegang. Kalau hitam, hitam lah. Kalau putih, putih lah.
Degil tak boleh toleransi.



HATI

- Anak no. 2 ni juga nampak je keras. Tapi hati dia lembut. SATU lagi pe’el dia. Dia tak boleh ditegur.



BERDIKARI

Very independent. Memang betul. Tapi kalau terlebih independent pun payah. Mudah bergaul.
Very take care.



ARAHAN

- Anak no. 2 ni juga dia payah nak terima arahan. Dia lebih suka buat hal sendiri pendek kata tak boleh kerja dengan orang.



PEMAAF & CARING

- Tidak dinafikan anak no. 2 ni pun pemaaf dan caring. TAPI awas, jangan bagi diorang marah
kalau diorang marah faham saje lah.



PAKAIAN

Nak semua ‘up to date’. Semua nak kemas.



Haha . Ada Sape yang Sokong or Nak Bantah ? :3


2 Kawan Iesyah Comment(s) :

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)