Sedarkah kita , Kiamat terlalu hampir dengan kita ?

Author : Nur Aisyah Time : 4:24 pm Comments : 3 ✿ Labels :



BACALAH DENGAN HATI YANG TERBUKA !

Ketika ini seluruh umat islam didunia menumpu perhatian pada krisis di Mesir dan
Syria, tetapi sedarkah kita bahawa ini ada episod terakhir permainan Dajjal sebelum
beliau membuka Fasa berikutnya ... Tahukah anda,sasaran yang mereka idamkan
bukanlah Palestin ....sebaliknya MEKKAH dan MADINAH .... dan Tahukah anda
MEKAH dan MADINAH kini telah dikepung secara sistematik oleh Zionis (Israel)
dan sekutunya Syiah (Iran) ! !

Bermula dengan :

-TURKI Uthmaniyah yang ditumbangkan dan Jatuh ketangan Puak Sekular Ekstreme,
walaupun kini diperintah Pemimpin "Islamik" Erdogan,Hakikatnya beliau hanyalah
Puppet yang hanya bersuara tapi tidak bertindak kerana dikekang Pengikut Setia Attaturk.

-PALESTIN yang sebelum itu makmur dibawah pemerintahan Uthmaniyah ditawan mudah
puak kufar sebelum diserahkan pada Zionis.

-IRAQ satu2nya negara yang lantang mempertahankan Palestin secara ketenteraan diceroboh
dan diranapkan,USA dan negara Salib dan Bantuan sulit dari Syiah (IRAN).

- AFGHANISTAN negara mundur yang memiliki hasil bumi paling kaya didunia dirampas
oleh USA hasil bantuan Syiah (IRAN) dan segala hasil buminya disalur pada Zionis (Israel).

- LIBYA pimpinan Ghadaffi merupakan musuh ketat Negara Salib dijadikan bahan
Eksperimen untuk mencetuskan "Arab Spring"...Rakyatnya dihasut untuk "BANGKIT"..
dibantu dengan "Bersungguh2" oleh Tentera Salib (NATO).

-SYRIA adalah sasaran sebenar Operasi Arab Spring yang dirancang Zionis kerana
sudah tertulis dalam kitab2 lama Yahudi bahawa Syria adalah medan perang
Armageddon melibatkan Mesiah(Dajjal) dan Al-Mahdi.

-MESIR walaupun "DISERAHKAN" kepada Dr Morsi dari Ikhwanul Muslimin,kemudian
dirampas semula oleh Tentera Firaun moden pimpinan Syiah dan Zionis bertujuan
menimbulkan kemarahan tak terhingga Umat Islam supaya tercetusnya Armageddon
dengan segera.

LIHATLAH DIPETA , SEMUA NEGARA DISEKELILING MEKAH DAN
MADINAH TELAH DITAWAN DENGAN SISTEMATIK.

Diakhir Zaman juga sudah tertulis dalam hadis bahawa Tempat Suci
umat Islam iaitu KAABAH akan diruntuhkan oleh LELAKI dari HABSYAH
diberi kepercayaan memerintah Rom ..

SIAPA LELAKI HABSYAH INI.? Semua sedia Maklum ... ROM dizaman moden sekarang
sudah berhijrah dan kini dikenali sebagai USA melalui sejarah panjangnya .....
dan satu-satunya lelaki Habsyah (kulit Hitam) yang memerintah ialah Presiden terkini
mereka iaitu BARRACK OBAMA ..... Ciri-ciri Obama juga mirip seperti yang digambarkan
Rasulullah mengenai lelaki Habsyah yang meruntuhkan Kaabah melalui Hadis .

Hadis Riwayat Al-Bukhari dan At-Tabrani :

DI ANTARA TANDA-TANDA AKHIR ZAMAN IALAH BILA MASA
KAABAH AKAN DIRUNTUHKAN DAN PELAKUNYA SEORANG LELAKI
BERKETURUNAN HABSYAH YANG DILANTIK MENJADI PEMERINTAH ROMAN.SUBHANALLAH...KITA SEMAKIN HAMPIR !!!

Isyah Forward sahaja.. Wallahua'lam.. Tapi memang pun tanda2 akhir zaman
dah lama muncul dan akhir-akhir ni semakin nampak tanda2 kiamat kubra..
Moga kita semua tetap di jalan kebenaran dan jalan diredhai Allah..





SUMBER : FACEBOOK

3 Kawan Iesyah Comment(s) :

  1. Hi dear.. salam perkenalan..
    Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
    Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

    ReplyDelete
  2. jom join http://artisarainbow.blogspot.com/2013/11/anniversary-giveaway-by-anadiera.html

    ReplyDelete
  3. Salam. Blogwalking sini :) Done follow ^^

    Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)

    Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273

    Terima kasih sudi tolong :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi barang mahal secara free xD banyak hadiah menarik seperti tudung, shawl, dress, jubah, cash money, teddy bear dan macam-2 lagi ^^

    Selalu-selalulah jenguk blog saya untuk tengok update giveaway yang terbaru dan HOT. Kalau taknak terlepas mana-2 giveaway baru yg diupdate, jemput follow blog / bloglist blog saya sekali. Tiada paksaan :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete

ʕ•ᴥ•ʔ = Comment yang murni-II saje ya sayang ;)